Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Dier > Kat

Weenect GPS-Tracker Kat

€ 49,99

Gratis verzending!
'S Werelds kleinste katten-GPS, met realtime locatie en geen afstandslimiet
Toevoegen aan winkelmandje
Leverbaar binnen 2-6 dagen

Met Weenect Cats 2 kun je de bewegingen van je kat in realtime volgen op een kaart, dankzij de gratis applicatie (iOS en Android). Met het GPS-kattenlabel kunt u uw huisdier overal lokaliseren; uw kat is veilig op zijn hele grondgebied.

Weenect Cats 2 is de enige GPS-kattenchip die naast realtime tracking een trainingsmodule biedt U hoeft zijn brokjes niet urenlang te schudden voordat u uw kitten thuis ziet komen: door bij elke maaltijd te trillen of te bellen, zal hij uiteindelijk de twee gebeurtenissen associëren; u kunt hem dan met een enkele klik in uw aanvraag aan het avondeten herinneren .

 

GPS-locatie zelfs op het platteland

Op het platteland profiteren huisdieren van de grootste vrijheid, daarom moet de kattenzoeker in de gebieden die het minst door het telefoonnet worden bedekt, operationeel zijn. De in het product geïntegreerde simkaart is multi-landen (opereert in heel Europa) en multi-operator (ze kunnen verbinding maken met de GSM-netwerken van alle telefoonoperators) voor 99% dekking van het grondgebied .

 

Al uw katten op dezelfde mobiele applicatie

U kunt al uw dieren die zijn uitgerust met een GPS-kattentracker of een GPS-hondenhalsband vanuit hetzelfde account geoloceren. Dit maakt het gemakkelijker om ze op de kaart te volgen, de batterijduur, de kwaliteit van het mobiele netwerk en de staat van de internetverbinding te controleren. U hoeft geen meerdere accounts aan te maken of uzelf te beperken tot een enkele GPS-halsband voor katten, u zorgt heel gemakkelijk voor de veiligheid van al uw huisdieren.

 

 

Weenect

Weenect biedt geolocatie in realtime, zonder afstandslimiet, onbeperkt. De garantie dat hij altijd weet waar hij is. Producten van derden hebben deze garantie niet: bereik van slechts enkele meters en beperking van het aantal posities verslechteren de service.
Toon alle producten van dit merk
Code:
WE-008C
EAN Code:
2000000147086
Formaat:
Cat
Afmetingen:
-
Gewicht:
-
BTW:
21%

Er zijn nog geen reviews voor Weenect GPS-Tracker Kat.

Klik onderaan en schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Betaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering