Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Verzending en Levering

Al onze bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Verzending

Verzendkosten

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40
Nederland €4,95 €40
Duitsland €7,95 €70
Frankrijk €9,95 €70
Andere landen €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina.

Gratis Retourneren?

Het retour sturen van een artikel is gratis als het gaat om pakketten met een max gewicht van 31kg en afmeting binnen de richtlijnen van DPD en dit op aanvraag binnen de 14 dagen. Voor zwaardere artikelen is het retour voor eigen rekening en wordt dit vooraf bepaald en medegedeeld. Het artikel(en) moet ook voldoen aan onze retourvoorwaarden (Lees Retourneren)

Op artikelen die worden geretourneerd zonder geldige reden, worden altijd retourkosten aangerekend. Dit wordt vooraf meegedeeld bij de aanvraag van retour.

Vaste verzendkosten

Voor producten die onder speciale voorwaarden vallen, wordt er altijd een transport aangerekend. De kosten hiervoor worden apart vermeld bij het product of in uw winkelmand. De speciale voorwaarden hebben meestal te maken met de verhouding gewicht/prijs of omdat het artikel boven de 30kg weegt en deze niet met de standaard pakketdiensten kunnen verstuurd worden. 

Verzendkosten rest Europa

Voor eventuele verzending naar EU landen, gelden afwijkende tarieven. Het uiteindelijke tarief wordt per email aan u kenbaar gemaakt.

Verzendingen

Wij streven ernaar, als wij uw bestelling én betaling voor 12:00 uur bevestigd hebben gekregen, uw bestelling nog dezelfde dag te verzenden (mits de productvoorraad het toelaat). Uiteraard zijn wij bij verzending altijd nog afhankelijk van het transportbedrijf.

Pickup

Pickup is dé oplossing om gemakkelijk pakketten te ontvangen. Met een levering in een Pickup parcelshop kies je voor de zekerheid om je pakket te kunnen ophalen wanneer het jou uitkomt dankzij de flexibele openingstijden. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend.

Door te kiezen voor een DPD pickup parcelshop betaald U minder aan transportkosten

Land Verzendkosten Gratis verzenden vanaf
België € 2,95 € 40
Nederland € 3,95 € 40
Duitsland € 4,95 € 70
Frankrijk € 5,95 € 70
Andere landen € 7,95 € 120

 

Met 1.500 Pickup parcelshops in de Benelux, zijn we altijd in de buurt. Ontdek je dichtstbijzijnde Pickupparcelshop.

 


Levering

Levertijden

Als u voor 12u00 besteld worden de pakketten dezelfde dag nog verstuurd met DPD en ontvangt u deze normaliter de dag erop. Als u op vrijdag voor 12u00 besteld, zal u deze op maandag ontvangen. Bestellingen van vrijdag na 12u00, zaterdag en zondag worden op maandag verstuurd. De pakketten tot 30kg worden met DPD verstuurd en deze garanderen levering binnen 48u.

Grote pakketten of paletten hebben een levertermijn van + 5 werkdagen.

Leveringen buiten Belgie en Nederland worden meegedeeld na uw bestelling. Deze hebben een uiterste levertermijn van 14 werkdagen.


Niet thuis bij bezorging

Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt, wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht.

Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen.

Je krijgt van DPD een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

Op www.dpd.be  kan je de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over onze Pickup parcelshops (locaties, openingsuren…). 

Weten wanneer uw pakket geleverd wordt?

Indien u zelf uw zending wil opvolgen en graag wil weten wanneer deze precies geleverd gaat worden, kunt u altijd op www.dpdpredict.be uw pakketnummer invullen voor meer info, en dit vanaf +/- 9u30

Retour

Indien het pakket niet afgehaald wordt na afgifte, wordt dit pakket terug retour gezonden naar ons. Wij nemen dan contact met U op voor verder gevolg.

  • Indien U het pakket terug opnieuw wilt laten versturen, worden er extra verzendkosten aangerekend.
  • Indien U de bestelling wilt annuleren, betalen wij het bedrag terug verminderd met de transportkost.