Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Verzending en Levering

Al onze bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Verzending

Verzendkosten

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40
Nederland €4,95 €40
Duitsland €7,95 €70
Frankrijk €9,95 €70
Andere landen €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina.

Gratis Retourneren?

Het retour sturen van een artikel is gratis als het gaat om pakketten met een max gewicht van 31kg en afmeting binnen de richtlijnen van DPD of Postnl en dit op aanvraag binnen de 14 dagen. Voor zwaardere artikelen is het retour voor eigen rekening en wordt dit vooraf bepaald en medegedeeld. Het artikel(en) moet ook voldoen aan onze retourvoorwaarden (Lees Retourneren)

Op artikelen die worden geretourneerd zonder geldige reden, worden altijd retourkosten aangerekend. Dit wordt vooraf meegedeeld bij de aanvraag van retour.

Vaste verzendkosten

Voor producten die onder speciale voorwaarden vallen, wordt er altijd een transport aangerekend. De kosten hiervoor worden apart vermeld bij het product of in uw winkelmand. De speciale voorwaarden hebben meestal te maken met de verhouding gewicht/prijs of omdat het artikel boven de 30kg weegt en deze niet met de standaard pakketdiensten kunnen verstuurd worden. 

Verzendkosten rest Europa

Voor eventuele verzending naar EU landen, gelden afwijkende tarieven. Het uiteindelijke tarief wordt per email aan u kenbaar gemaakt.

Verzendingen

Wij streven ernaar, als wij uw bestelling én betaling voor 12:00 uur bevestigd hebben gekregen, uw bestelling nog dezelfde dag te verzenden (mits de productvoorraad het toelaat). Uiteraard zijn wij bij verzending altijd nog afhankelijk van het transportbedrijf.

 

Levering

Levertijden

Als u voor 12u00 besteld worden de pakketten dezelfde dag nog met 100% zekerheid verwerkt en verstuurd met Postnl en ontvangt u deze normaliter de dag erop. Bestellingen die wij ontvangen op vrijdag voor 12u00 worden die dag zelf nog verwerkt en verstuurd en op zaterdag geleverd. Bestellingen van vrijdag na 12u00, zaterdag en zondag worden op maandag verwerkt en verstuurd. Postnl tracht om uw bestelling binnen de 24u te leveren met een max. van 48u.

Grote pakketten (+31kg) of paletten hebben een levertermijn van + 5 werkdagen.

Leveringen buiten Belgie en Nederland worden meegedeeld na uw bestelling. Deze worden normaal uiterlijk binnen 48u bij u aan huis geleverd.


Niet thuis bij bezorging

Wanneer je niet thuis bent wanneer de chauffeur van Postnl langskomt, wordt je pakket aangeboden bij de buren of omgeleid naar een Postnl punt. Owv de kostbaarheid op papier en milieu, wordt er geen notificatie meer achtergelaten. Gelieve hiervoor uw email of tracking zeker in de gaten te houden. 

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

Retour

Indien het pakket niet afgehaald wordt na afgifte, wordt dit pakket terug retour gezonden naar ons. Wij nemen dan contact met U op voor verder gevolg.

  • Indien U het pakket terug opnieuw wilt laten versturen, worden er extra verzendkosten aangerekend.
  • Indien U de bestelling wilt annuleren, betalen wij het bedrag terug verminderd met de transportkost.