Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Retourneren

Tot wanneer mag je retourneren

Je hebt 14 dagen vanaf de dag na ontvangst, om te beslissen of je tevreden bent met het product. Wij garanderen dat je voor de geretourneerde producten je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de producten in goede conditie worden geretourneerd.

Wat zijn de kosten voor retour?

Het retour sturen van een artikel is gratis als het gaat om pakketten met een max gewicht van 31kg en afmeting binnen de richtlijnen van DPD. Op zwaardere artikelen is het retour voor eigen rekening en wordt dit vooraf bepaald en medegedeeld. Op artikelen die zomaar besteld zijn geweest en daardoor ook zomaar retour worden gestuurd worden altijd een retourkosten aangerekend. Zonder geldige reden zijn de retourkosten NIET gratis.

Voorwaarden retourproducten

Het product moet met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneert worden. Ook alle labels en/of etiketten horen nog aan/op het product te zitten. Kleding mag niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn. Retourneren gaat op eigen risico.

Zo retourneer je een artikel

Via email, info@uwtuinendier.com,  doet U even een aanvraag voor retour. Wij zenden U een retourformulier die U moet invullen. Je duid op de bon aan welke artikelen je retourneert en waarom je deze retourneert. Je stuurt de retourbon mee terug naar ons in het pakket. In deze mail krijgt U ook een retourlabel van DPD die U op de buitenkant van de doos moet kleven.

Terugsturen via POSTNL punt

Kleef het pakket op de buitenkant van het pakket goed vast. Indien het label nog aanwezig is van de levering, gelieve deze te verwijderen of te overkleven. Lever het pakket (goed en stevig afgesloten!) met daarin de producten die je wilt retourneren af bij een Postnl Punt.

Via onderstaande link kunt u het dichtsbijzijnde postnlpunt terugvinden.

https://www.postnl.be/contact/advies-opties-verzenden-pakket/waar-kan-ik-mijn-pakket-afgeven/

*De retourkost wordt in mindering gebracht van uw terugbetaling

Geld terug

We bevestigen je de ontvangst van het pakket. Indien wij de producten in juiste staat en dus volgens de voorwaarden hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen aan je wordt uitgekeerd. 

Je geld wordt verrekend via dezelfde betaaloptie als waarmee je je aankoop hebt betaald.


Uitzonderingen!

Voor een aantal producten en diensten kan de klant echter niet afzien van zijn aankoop:

De belangrijkste hieronder zijn:

  • Goederen die volgens de specificaties van de consument vervaardigd zijn of een persoonlijk karakter hebben,
  • Goederen die door hun aard niet terugbezorgd kunnen worden,
  • Goederen die gebruikt zijn geweest
  • Goederen die snel kunnen bederven of verouderen,
  • voedingsproducten zoals kruiden, marinades, specerijen, bakartikelen, voeders, ...
  • Goederen die besteld zijn geweest met een wachttijd boven de 14 kalenderdagen.
  • Hoeveelheden waarvan het aantal groter is dan 5 stuks van hetzelfde artikel die speciaal op verzoek besteld zijn geweest.

 

De consument beschikt bij deze uitzonderingen niet over het recht van de aankoop af te zien.