Privacy

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.

Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA), gevestigd aan Desmedtstraat 36, 2322 Minderhout, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons bedrijf en website/shop. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt; waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) U dient zich ervan bewust te zijn dat Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker jonger dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via boekhoudin@uwtuinendier.com, dan verwijderen wij deze informatie.

1.1 Ons gebruik van verzamelde gegevens

1.1.1 Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor één van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

1.1.2 Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

1.1.3 Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst), zodat we kunnen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt; om rapporten over de website-activiteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

1.1.4 Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard zo ingesteld dat ze cookies accepteren, maar u kunt uw browser ook zo instellen dat alle cookies worden geweigerd of dat u een melding krijgt wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en diensten op onze – en andere – websites, niet correct functioneren als cookies niet worden geaccepteerd door uw browser.

1.1.5 Google Analytics

Via deze website wordt een cookie geplaatst door Google, als onderdeel van de dienst Google Analytics. Via Google Analytics krijgen we inzicht in het aantal bezoekers van deze website. Daarnaast is het mogelijk om via rapportages meer inzicht te krijgen in hoe deze website door bezoekers gebruikt wordt. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Hier hebben we geen invloed op.  Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt door Google opgeslagen op servers. De informatie wordt 26 maanden bewaard en daarna permanent verwijdert. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

1.1.6 Social Media

De producten die je op deze website bekijkt, kun je door middel van buttons delen via social media. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van social media cookies van de social media partijen, zodat deze jou herkennen op het moment dat jij een product wilt delen. Deze cookies maken het dus mogelijk dat ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van onze website direct kunnen delen.

Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) heeft daar geen invloed op.

1.1.7 Nieuwsbrief

Op onze website kunt u zich via een formulier inschrijven op de nieuwsbrief. De nieuwsbrieven worden verstuurd met de e-mailmarketing software van Bluebarn. Op het moment dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief worden de volgende gegevens in de daarvoor bestemde lijst binnen Bluebarn opgeslagen: Naam, e-mailadres, land, interesse. Deze gegevens gebruiken wij om u berichten te sturen over producten en diensten die voor u interessant kunnen zijn. Na uw inschrijving vragen wij u door middel van een mail uw inschrijving te bevestigen, dan worden ook uw IP-adres en aanmelddatum opgeslagen. Bij uitschrijving verwijderen wij uw gegevens. Indien u de nieuwsbrieven nooit opent, worden uw gegevens na een jaar automatisch verwijderd.

De nieuwsbrief wordt ca. 1 á 2 keer per maand verzonden. Hierin informeren wij u over de nieuwste acties, producten of evenementen.

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u op elk moment af te melden, uw gegevens in te zien en/of te wijzigen.

1.2 Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

1.3 Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

1.4 Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden van deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

1.5 Rechten en bezwaar

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar boekhouding@uwtuinendier.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) wil u er tevens op wijzen dat u beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

1.6 Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout (Laurijssen Jozef BVBA) neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via:

Uw Tuin en Dier Laurijssen Minderhout
Laurijssen Jozef BVBA

Desmedtstraat 36
2322 Minderhout,
België

T: +32  (0)3 314 54 50
F: +32 (0)3 314 21 67
E: boekhouding@uwtuinendier.com 
W: www.uwtuinendier.com

BTW Nummer: BE 0417.770.981

IBAN: BE23 2300 3025 1791
BIC: GEBABEBB