Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Dier > Hond > Hondenvoeding > Lobo Nature Petfood

Lobo Junior 5kg

€ 21,65
De ideale opvolger na Puppy Special gedurende de hele groeiperiode.

De ideale opvolger na Puppy Special gedurende de hele groeiperiode. Junior is een complete korrel voor opgroeiende honden tussen de negende en de twaalfde maand. Deze voeding is voorzien van alle noodzakelijke voedingswaarden die voldoen aan de behoeften van jonge honden. Deze voeding bevat kip (38%), rijst (12%) en biergist (1%).

Droog geven en steeds vers water voorzien.

Junior Gemiddelde analyseWaarborgenMineralenRuw eiwit%25,00Calciumg/kg13,00Ruw vet%15,00Fosforg/kg9,00Ruwe celstof%3,00Natriumg/kg4,00Ruwe as%6,50Vocht%10,00VitaminenVitamine AIE14000VettenVitamine D3IE1400Linolzuurg/kg33,00Vitamine Emg/kg60Vitamine Cmg/kg20Additieve oligo elementenKoper (Koper(II)Sulfaat)mg/kg5,00

Lobo Nature Petfood

LOBO “nature petfood” is een nieuw ontwikkelde hondenvoeding, gebaseerd op de kennis en ervaring van meerdere deskundigen (o.a. fokkers, kynologen, dierenartsen en nutritionisten). De samenstelling van deze complete maaltijd bestaat niet alleen uit een volwaardige korrel maar is tevens sterk verrijkt met allerlei supplementen. De samenstelling van deze complete maaltijd bestaat niet alleen uit een volwaardige korrel maar is tevens sterk verrijkt met allerlei supplementen. Door de speciale procedure van bewerking van de streng geselecteerde basisgrondstoffen en van de toevoegingen is er geen verlies van voedingswaarden. LOBO “nature petfood” garandeert een zeer hoge smakelijkheid en sluit daarbij enig probleem van acceptatie uit. De additieven zorgen voor een extra aanvulling bovenop de essentiële voedingsstoffen. Dit alles komt ten goede van de conditie van de hond in het algemeen en van de huid en de vacht in het bijzonder. De calorierijke maaltijd wordt zeer licht verteerd en dit resulteert in een goede en beperkte hoeveelheid ontlasting.
Toon alle producten van dit merk
Code:
091163
EAN Code:
8717715091163
Formaat:
5kg
Afmetingen:
-
Gewicht:
5 kg
BTW:
21%

Dit vinden onze klanten van Lobo Junior 5kg.

Wil je ook je mening delen met anderen?

Schrijf een review

De Deken schreef:

Snelle levering
Onze hond vindt het lekkerBetaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering