Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Tuin > Tuingereedschap > Combisysteem

Gardena Combisystem Multihark

€ 29,50
€ 23,60
outlet
Het praktische 3-in-1 tuingereedschap

Het praktische 3-in-1 tuingereedschap

Met de GARDENA combisystem Multihark kan je makkelijk scheppen, harken en zeven. Dankzij de makkelijk verwisselbare accessoires is het GARDENA combisystem flexibel te gebruiken. De Multihark kan met alle stelen van het GARDENA combisystem gecombineerd worden en je bevestigt hem door hem op de steel te schuiven en vast te schroeven.
GARDENA raadt een steel met een lengte van 130 cm aan, maar de keuze van de steel hangt ook af van de werkomstandigheden en je lichaamslengte. De betrouwbare aansluiting tussen de hark en de steel zorgt ervoor dat je altijd comfortabel kan werken. De Multihark heeft drie overtuigende toepassingen, zodat je verschillende materialen kan oppakken. Of het nu gaat om bladeren of heggensnoeisel: de Multihark is altijd een praktisch hulpje. Veeg en raap grasmaaisel op met een soepele beweging met de Multihark.
Je kan met de hark ook gevallen fruit verzamelen. Met de praktische zeeffunctie kan je grond zeven. Zo kan je kleinere takken of onkruid verwijderen tijdens het planten of verplanten. Het robuuste materiaal met tanden van hoge kwaliteit en stevig kunststof maken de Multihark robuust en duurzaam. Hij is altijd klaar om aan de slag te gaan en je kan hem door zijn compacte formaat moeiteloos opbergen.
De combisystem Multihark heeft een garantie van 25 jaar van GARDENA na registratie op gardena.com/registration binnen 3 maanden na aankoop. Let your tool family grow. GARDENA combisystem. Verwisselbaar. Duurzaam. Voor al je tuinwerk.
Code:
3120-20
EAN Code:
4078500048132
Formaat:
One Size
Afmetingen:
-
Gewicht:
-
BTW:
21%

Er zijn nog geen reviews voor Gardena Combisystem Multihark.

Klik onderaan en schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Betaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering