Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Dier > Hond > Hondenvoeding > Farm Food

Farm Food HE Zalmolie 12kg

€ 43,65

Gratis verzending!
Eén voeding voor álle honden, van "mini" tot "maxi"; van pup tot senior; van werkend tot rustend.

Naast Farm Food HE Classic nu óók Farm Food HE met Schotse Zalmolie.

Tijdens diverse testen is gebleken dat een deel van de honden nog meer baat heeft bij Farm Food HE wanneer de gebruikte lijnzaadolie wordt vervangen door Schotse Zalmolie. Een ander deel van de honden daarentegen blijkt de meeste baat te hebben bij de huidige, Classic, samenstelling van Farm Food HE met lijnzaadolie. Daarom hebben wij besloten om naast de huidige vertrouwde samenstelling met lijnzaadolie (vanaf nuaangeduid met "Classic") Farm Food HE óók aan te bieden met Schotse Zalmolie (aangeduid met Schotse Zalmolie).

Er is geen verschil in analyse (en voedingsadvies) tussen de samenstelling van Farm Food HE Classic, enFarm Food HE Schotse Zalmolie. Het enige verschil is dat lijnzaadolie plantaardig is en Zalmolie dierlijk.

Hierdoor kan een eventueel optredend verschil tussen beide voeders verklaard worden omdat zalmolie relatief meer de omega 3-vetzuren EPA (Eicosapentaeenzuur) en DPA (Docosapentaeenzuur) bevat dan plantaardige oliën. De ene hond heeft meer baat bij deze vetzuren dan de andere, wat soms zichtbaar wordt in onder anderen:

  • Ontlasting: De ene hond heeft de beste ontlasting op Farm Food HE Classic en de ander op Farm Food HE Schotse Zalmolie, dus mocht u niet tevreden zijn over de ontlasting van uw hond, ga dan over op de andere smaak van Farm Food HE.
  • Huid en vacht: De verschillen in de omega 3 vetzuren kunnen ook een effect hebben op de huid en de vacht van de honden. Dus hier geldt hetzelfde, mocht u niet tevreden zijn over de huid en vacht van uw hond, ga dan over op de andere smaak van Farm Food HE. Bedenk daarbij wel dat het enige tijd kan duren voordat een verandering/verbetering zichtbaar kan worden.
  • Smakelijkheid: De verschillen tussen de plantaardige lijnzaadolie en de dierlijke Zalmolie heeft ook een effect op de smakelijkheid van het voer. Daarom zal de ene hond Farm Food HE Classic lekkerder vinden en de andere hond Farm Food HE Schotse Zalmolie.

Eén soort Farm Food HE is geschikt voor álle honden!

De afgelopen 25 jaar heeft meer dan bewezen dat Farm Food HE uitermate geschikt is voor zowel pups als senioren, (zeer) grote als kleine rassen, hard werkende of slapende honden. Voor de kleine honden (puppie of een klein ras) is er Farm Food HE Mini, precies hetzelfde maar dan een kleiner formaat in een kleinere zak.

Aantal gram Farm Food HE per kg lichaamsgewicht per dag

 

Gewicht van de hond Pups tot halfwas (4 keer daags) Halfwas tot volwassen Volwassen hond Drachtige, zogende en werkende honden

   1 tot 5 kg

42 tot 31 gram 31 tot 20 gram  20 gram  2 - 4 daags   
    5 tot 10 kg  32 tot 23 gram  23 tot 15 gram  15 gram     
 10 tot 20 kg 26 tot 19 gram  19 tot 12 gram  12 gram     
  20 tot 30 kg  23 tot 17 gram  17 tot 11 gram 11 gram    
 30 tot 40 kg 22 tot 16 gram 16 tot 10 gram  10 gram     
40 tot 50 kg   15 tot 9 gram 9 gram    
50 tot 90 kg     8 gram    

Farmfood

Farm Food HE bevat géén chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, kleur-, geur-, en smaakstoffen. Bovendien worden aan alle grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. Farm Food HE is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties. Het voldoet ruimschoots aan de richtlijnen zoals vastgelegd in de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition.
Toon alle producten van dit merk
Code:
22205
EAN Code:
8714857201221
Formaat:
12kg
Afmetingen:
-
Gewicht:
12 kg
BTW:
21%

Dit vinden onze klanten van Farm Food HE Zalmolie 12kg.

Wil je ook je mening delen met anderen?

Schrijf een review

Jet Brosens schreef:

Gebruik dit voer al lange tijd, mijn hond eet het graag en ziet er gezond uit.
Het is geperst voer, een lage belasting voor de maag en de brokjes zijn niet keihard.

  • gezond
  • prima ontlasting
  • correcte levering


Betaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering