Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Houtskoolbarbecue > Broil King > Broil King Barbecues > Houtskoolbarbecue

Broil King Offset Smoker 400 Houtskoolbarbecue

€ 1.199,00
€ 1.099,00
aanbieding
Wil je smeltend, sappig gegrild vlees met een goede rooksmaak? Kies dan voor de Broil King Offset 400 houtskoolbarbecue

Smoke Offset 400 Houtskoolbarbecue - Broil King

Wil je smeltend, sappig gegrild vlees met een goede rooksmaak? Kies dan voor de Broil King Offset 400 houtskoolbarbecue . Uitgerust met 2 tanks , kunt u ook al uw voedsel direct of indirect koken en roken.

Trakteer uzelf op het beste voor gastronomische maaltijden vol smaak. → Waarschuwing: gebruik alleen houtskool om je barbecue aan te steken Gebruik vooral niet alleen hout.

Bereid vele bereidingen met de Broil King Offset 400 Barbecue dankzij de 2 kookkamers . In de hoofd- of secundaire tank kunt u direct koken met de installatie van houtskoolbakken en grills . Uw vlees en bijgerechten worden versierd met prachtige markeringen dankzij de geëmailleerde gietijzeren dubbelzijdige braadroosters .

Het is ook gemakkelijk om indirect te koken en uw bereidingen te roken dankzij de toevoeging van frites of rookhout  in de kleinste tank .  Eén kooktool voor honderden recepten !

Voordelen van Smoke Offset Broil King

  • Dubbele kookhaard : voor direct en indirect koken en roken
  • Groot kookoppervlak: 5354 cm²
  • Omkeerbare geëmailleerde gietijzeren roosters
  • Roto-Draft™ ventilatieopeningen voor optimale warmtebeheersing
  • Uitneembare plank aan de voorkant met geïntegreerde haken voor keukengerei
  • Grote lekvrije wielen
  • 2 vaste voeten in hoogte verstelbaar
  • Geïntegreerde flesopener aan de zijkant
  • Accu-Temp™-thermometer ingebouwd in deksel

Levering of afhaling

Woont u binnen een straal van 10km vanuit onze winkel te Minderhout, dan komen wij deze barbecue zelf persoonlijk leveren. Woont u buiten deze straal van 10km, dan regelen wij het gratis transport voor u zodat uw barbecue op een veilige manier bij u geleverd wordt. De barbecue wordt in bouwpakket geleverd.

U kan kiezen om deze barbecue zelf te komen afhalen. Bij afhaling kunt u genieten van een Gratis zak restaurant Houtskool, aanmaakwokkels en een rub- en sauzenpakket. Let er wel op dat u met een volume wagen, busje of aanhanger deze barbecue komt afhalen. Deze past niet in een gewone auto.

 

 

Broil King

Wij geloven dat barbecueën is bedoeld om een ongedwongen en ontspannen te verkrijgen rond de barbecue samen met familie en vrienden en genieten van een heerlijke maaltijd. Broil King ® gasbarbecues zijn gebouwd om te presteren en u te voorzien in ongekende veelzijdigheid buiten koken. De legendarische Broil King ® kook systemen geven u de mogelijkheid om te koken om het even wat op uw grill in elke gewenste stijl. U kunt steaks perfect aangrillen, kippen of gebraad, of u kunt uw grill gebruiken als uw oven, met behulp van indirecte hitte, vis of uitgebreide desserts. Wij bieden u ongeacht in welke stijl u gebruikt met de legendarische kook systeem om de baan gedaan te krijgen. Broil King ® gasbarbecues zijn de keuze van enthousiastellingen die hun liefde voor het grillen en buitenleven tot een groot, smakelijk festijn bouwen.
Toon alle producten van dit merk
Code:
Levering of afhaling Woont u binnen een straal van 10km vanuit onze winkel te Minderhout, dan komen wij deze barbecue zelf persoonlijk leveren. Woont u buiten deze straal van 10km, dan regelen wij het gratis transport voor u zodat uw barbecue op een veili
EAN Code:
0062703550503
Formaat:
Offset 400
Afmetingen:
-
Gewicht:
31 kg
BTW:
21%

Er zijn nog geen reviews voor Broil King Offset Smoker 400 Houtskoolbarbecue.

Klik onderaan en schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Betaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering