Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Barbecue > Hout Barbecue

Oklahoma 13" Mini Chuckwagon

€ 1.599,00
Terug naar het traditionele barbecue'en dankzij de houtbarbecues van Oklahoma. Oerdegelijk en duurzaam materiaal voor jarenlang barbecueplezier.

Back to the roots dankzij deze oerdegelijke houtbarbecues van Oklahoma. De enige echte Oklahoma's zijn vervaardigd uit 6mm dik plaatstaal die behandeld is met zwarte hitte bestendige verf. De barbecues bestaan uit 3 aparte zone's waardoor met op diverse wijze kan grillen, roken of braden.

Het eerste gedeelte bestaat uit de vuurhaard waar je het hout gaat stoken. In deze zone ga je bepalen hoe je gaat stoken of roken. Gebruik altijd europees hardhout waaronder beuk een aanrader is. Maar eik, robinia, kastanje zijn ook goede soorten. Gebruik zeker geen dennensoorten omdat hier hars van afdruipt en dit is niet goed voor de smaak en gezondheid. 

Het middelste gedeelte is het braad of grill gedeelte. In deze zone ga je effectief barbecue'en en uw vlees, vis of groentes indirect (onrechtstreeks) bereiden op een gezonde manier. Doordat je niet rechtstreeks boven vuur grillt, ga je nooit last hebben van steekvlammen waardoor er veel minder kans is op verbrand vlees. Hier creëer je diverse zones waardoor je snel of langzaam je gerechten kan bereiden.

Het schouwgedeelte kan je ook voor diverse bereidingen gebruiken. Hierin ga je het vlees of vis rustig laten garen op een lagere temperatuur, Hierin kan je ook perfect op diverse manieren roken of het vlees lekker warm houden zonder dat het extra blijft doorbakken. Door zijn grote kan je hier ook grote stukken of vele kleine gerechten in bereiden.

Dankzij de ingebouwde termometers kan je perfect de temperaturen aflezen waardoor je de oklahoma barbecue zeer goed kan regelen en beheersen. 

Dankzij de 2 grote metalen wielen is deze chuckwagon ook zeer makkelijk te verplaatsen. Je kan de barbecue behandelen met de bijgeleverde spuitbus om de zwarte kleur te behouden. Als je dit niet doet, gaat deze barbecue na een tijd roestverschijningen geven wat zeer normaal is. Des ondanks behoudt hij wel zijn stevigheid en duurzaamheid.

Kenmerken

  • 6mm staalplaat / gezandstraald
  • zwarte hitte bestendige verf
  • wielen dia. ± 32cm
  • kookoppervlak ± 30x65 cm
  • ashaak & kookhaak
  • rooster inox Ø 6mm draad
  • 2 thermometers
  • handvaten in hout
  • frontrooster
  • 3 compartimenten: vuurhaard, Grill ruimte en rookschouw met 2 inox roosters

Levering

Prijs = afgehaald winkel te Minderhout. Voor Levering wordt er een meerprijs gevraagd.

Oklahoma's Barbecue

Oklahoma is gespecialiseerd in het maken van oerdegelijke, traditionele barbecues, die zowel kunnen werken op hout als op houtskool. De wanden zijn vervaardigd uit 3mm of 6mm dik staal. Bijna ieder model is voorzien van een vuurhaard met daaraan sluitend de grillzone. De grotere of luxere modellen hebben een extra dikke schoorsteen die als rookkanaal gebruikt wordt zodat je hier in verschillende etage's diverse gerechten kan roken.
Toon alle producten van dit merk
Code:
338LOGD3
EAN Code:
Formaat:
13" mini
Afmetingen:
-
Gewicht:
120 kg
BTW:
21%
Vaste transportkost:
€ 50,00

Er zijn nog geen reviews voor Oklahoma 13" Mini Chuckwagon.

Klik onderaan en schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Betaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering