Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Tuin > Meststoffen > Gazonmeststoffen

Evergreen Biofert Plus 25kg

€ 39,95
€ 35,95
aanbieding
Gazonmeststof met indirecte werking tegen mos + kalk.

Deze organisch-minerale meststof bevat kalk en werkt indirect tegen mos. De meststof voedt het gazon gedurende 3 maanden. Het toegevoegde magnesium maakt het gras diepgroen. Door het hoge gehalte aan kalium werkt het product indirect tegen mos. De toegevoegde kalk zorgt voor het op peil houden van de zuurtegraad (pH) van de bodem. 

Met Evergreen Biofert Plus bereik je drie effecten: de meststof voedt het gazon gedurende +/- 3 maanden, door het hoge gehalte aan kalium werkt het product indirect tegen mos en de toegevoegde kalk zorgt voor het op peil houden van de zuurtegraad (pH) van de bodem. Evergreen Biofert Plus is een samengestelde organo-mineral meststof die natuurlijke grondstoffen bevat, die indirect de bodemstructuur verbeteren. De formule is zacht voor het gazon; de organische voedingselementen komen immers geleidelijk vrij waardoor het aantal maaibeurten niet verhoogd wordt. 

Gebruik

Drie keer strooien per jaar geeft het beste resultaat: een keer in het voorjaar, eventueel een keer net voor de zomer en nog eens in het najaar, als voorbereiding op de winter. Zo ontstaat een stabiel en zelfvoedend ecosysteem, waardoor je het hele jaar door van een fraai gazon kan genieten. Toepassing in het najaar vormt de ideale voorbereiding op de strenge wintermaanden. Het hoge kaligehalte maakt het gras weerbaarder en zodoende ligt de volgende lente het gazon er al spoeding weer mooi groen bij, zonder veel mos. De dosis bedraagt 100 g/m². Gebruik bij voorkeur de Scotts-meststofstrooier 'EasyGreen' (opening 32) en ga tweemaal over het gazon in richtingen haaks op elkaar staand. 

 

Samenstelling

  • NPK 6-3-18 + 11 CaO + 2 MgO met ijzer
  • 25kg voor 250m²

 

Code:
BIOF250
EAN Code:
5411463103453
Formaat:
25kg = 250m²
Afmetingen:
-
Gewicht:
25 kg
BTW:
6%

Er zijn nog geen reviews voor Evergreen Biofert Plus 25kg.

Klik onderaan en schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Betaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering