Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Broil King > Broil King Barbecues

Broil King Monarch 390 Gasbarbecue

€ 1.099,00
€ 1.049,00
aanbieding
Broil King heeft barbecues voor elk budget, de uitzonderlijke kwaliteit blijft echter steeds dezelfde.
Niet beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie.

 

Broil King heeft barbecues voor elk budget, de uitzonderlijke kwaliteit blijft echter steeds dezelfde. Dit maakt de Monarch 390 zo verschillend van zijn rivalen. De Monarch 390 heeft een roestbestendige gietaluminium oven, de onverslaanbare Dual-tube branders en duurzame roestvrij stalen componenten. Dit maakt deze barbecue uiterst betrouwbaar en een plezier voor al zijn gebruikers. Bovendien is deze barbecue standaard uitgerust met een premium braadspit en spitbrander.

De Monarch ™ 390 heeft een primair kookoppervlak van 2127m² en omvat 3 roestvrijstalen Dual-Tube branders, waardoor de branders optimaal blijven werken en overal dezelfde warmteverdeling geven. De twee zware omkeerbare gietijzeren roosters zijn uniek in hun ontwerp. Deze bestaan uit een puntige kant om mooie grileffecten mee te creeëren op het vlees en een vlakke kant met goot, zodat al het vet en saus langer bij uw vlees blijft voor extra smaak en voor een perfecte afdruip van het vet naar de zijkant, zodat er minder steekvlammen gaan ontstaan. Het roestvrijstalen Flav-R-Wave kooksysteem zorgt voor de perfecte warmteverdeling over heel uw barbecue. Makkelijk te ontsteken dankzij de elektronische ontsteking op batterijen.

De Monarch 390 heeft is voorzien van twee zijtafels die neerklapbaar zijn. Langs de linkse zijde is deze voorzien van een extra kookvuur.  De barbecue is onderaaan langs beide zijden dicht en vooraan afgewerkt met een deur. In deze kast kan perfect een gasfles van 10,5kg in opgeborgen worden op een zeer veilige manier. Dit is bijna uniek voor Broil King.

Specificaties

 • Braadrooster: 56 x 38 cm
 • Warmhoudrooster: 54 x 19 cm
 • Vermogen hoofdbranders: 8,8 kw
 • Vermogen zijbrander: 2,7 kw
 • Vermogen spitbrander: 3,5 kw
 • Kwaliteitsbraadroosters: Geëmailleerd gietijzer (2 zijdig)
 • Kwaliteitswarmteverdeler: inox Flav-R-Wave
 • Kwaliteitsbranders: inox Dual-Tube
 • Ontsteking: Elektronisch
 • Thermometer: ja
 • Zijtafels: Neerklapbaar
 • Opbergkastgasfles: ja
 • Wielen: ja
 • Montagesysteem: Reddi-bilt
 • Werkhoogte: 97 cm

Levering en ophalen

Deze barbecue heeft een levertermijn van 2 tot 3 werkdagen. De levering gebeurd op pallettransport door DHL. Indien u deze zelf komt afhalen, graag vooraf een seintje zodat we de verpakking alvast kunnen klaarzetten en deze zeker op voorraad is.

Broil King

Wij geloven dat barbecueën is bedoeld om een ongedwongen en ontspannen te verkrijgen rond de barbecue samen met familie en vrienden en genieten van een heerlijke maaltijd. Broil King ® gasbarbecues zijn gebouwd om te presteren en u te voorzien in ongekende veelzijdigheid buiten koken. De legendarische Broil King ® kook systemen geven u de mogelijkheid om te koken om het even wat op uw grill in elke gewenste stijl. U kunt steaks perfect aangrillen, kippen of gebraad, of u kunt uw grill gebruiken als uw oven, met behulp van indirecte hitte, vis of uitgebreide desserts. Wij bieden u ongeacht in welke stijl u gebruikt met de legendarische kook systeem om de baan gedaan te krijgen. Broil King ® gasbarbecues zijn de keuze van enthousiastellingen die hun liefde voor het grillen en buitenleven tot een groot, smakelijk festijn bouwen.
Toon alle producten van dit merk
Code:
370834283
EAN Code:
062703342832
Formaat:
One Size
Afmetingen:
-
Gewicht:
40 kg
BTW:
21%

Er zijn nog geen reviews voor Broil King Monarch 390 Gasbarbecue.

Klik onderaan en schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Betaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering