Gratis verzending vanaf 40 euro, Gratis retour. Klik hier voor meer info.

Trampolines > Accessoires > Veiligheidsnetten

Avyna Trampoline Veiligheidsnet Los Ø 365 cm Groen

€ 169,00

Gratis verzending!
Het groene trampoline veiligheidsnet is een prachtig veiligheidsnet voor elke PRO-LINE trampoline met een doorsnede van Ø 365 cm.

Het groene trampoline veiligheidsnet is een prachtig veiligheidsnet voor elke PRO-LINE trampoline met een doorsnede van Ø 365 cm.

De trampolinenetten zijn verkrijgbaar in de kleuren groen en grijs. De bevestigingsbandjes worden standaard meegeleverd met de veiligheidsnetten. Dit trampoline veiligheidsnet zonder palen is ook met palenconstructie te bestellen.

Indien je besluit de trampoline niet in te graven, kun je de veiligheid voor de springers optimaliseren door het plaatsen van een veiligheidsnet. 

Specificaties

 • Artikel code: TEGR-12
 • Product omschrijving: Los veiligheidsnet voor Ø 365 cm trampoline
 • EAN code: 8717662614828
 • Artikel code sleeves: TEGR-SL-12-14-234-238
 • EAN code: 8717662616860
 • Aantal TEPL-band: 16
 • Materiaal net: nylon
 • Kleur net: zwart
 • Materiaal afbiezing PVC (mm): 0,6
 • Kleur afbiezing en sleeves: groen
 • Bruto gewicht (kg): 6
 • Afmeting verpakking (cm): 54 x 35 x 22
 • Garantie: 1 jaar

 

Avyna

In 1999 startte Joost van Tol het bedrijf Tol Outdoor Leisure BV waarmee hij hoofdzakelijk trampolines verkocht in de Benelux. Toen hij enkele jaren later besefte dat hij de door hem gewenste kwaliteit niet in China kon kopen, startte hij zijn eigen productielijn op in Vietnam. Van Tol nam het ontwerp van de producten op zich en legde zich specifiek toe op uiterst veilige en degelijke trampolines. In de loop der jaren zijn er talrijke producten bijgekomen en zijn de reeds bestaande producten steeds verbeterd. Voor de technisch ingewikkeldere producten richtte hij een productielijn op in Taiwan, omwille van hun specifieke knowhow. Ondertussen zijn alle vestigingen en bedrijven gefusioneerd tot het huidige Avyna-Powerjumper. Het assortiment is ook uitgebreid met diverse voetbaltafels, pooltafels, airhockeytafels, tafeltennistafels, luchtkussens en voetbaldoelen. Avyna is enkel tevreden met de allerhoogste kwaliteit. We geloven niet in goedkoop en niet-kwaliteitsvol materiaal. Omdat Avyna zelf ook de producent is van de verkochte goederen zijn we in staat om de juiste aanpassingen te maken om te voldoen aan de hoge eisen van de klant. We gaan er prat op enkel gebruik te maken van de meest hoogkwalitatieve materialen voor staal, springveren en veiligheidsplatformen. Bovendien garanderen we een minimale garantie van tien jaar voor het merendeel van onze trampolines terwijl de meeste trampolines van andere merken gemiddeld slechts twee jaar gebruikt kunnen worden.
Toon alle producten van dit merk
Code:
TEGR-12
EAN Code:
8717662614828
Formaat:
Groen
Afmetingen:
-
Gewicht:
6 kg
BTW:
21%

Er zijn nog geen reviews voor Avyna Trampoline Veiligheidsnet Los Ø 365 cm Groen.

Klik onderaan en schrijf als eerste een review!

Schrijf een review

Betaal veilig

Bij ons kan je snel en veilig je bestelling afronden. Hiernaast zie je een overzicht van de betaalmiddelen die wij aanvaarden.

Ontvang promoties & aanbiedingen!

Op de hoogte blijven van de laatste updates? Schrijf je gratis in en ontvang regelmatig interessante aanbiedingen.

Verzending en levering

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf
België €4,95 €40,-
Nederland €4,95 €40,-
Duitsland €7,95 €70,-
Frankrijk €9,95 €70,-
Oostenrijk €15,00 n.v.t.

Tenzij anders vermeld op de productpagina. Alle bestellingen worden in België verwerkt en afgehandeld.

Lees meer over verzending en levering